miercuri , 15 august 2018
Breaking News
You are here: Home » Vacante in strainatate » Individual » Bulgaria » Bulgaria/Nisipurile de Aur, vara 2018. Oferte speciale hoteluri 4*- 7 nopti cu intrare in data de 25 iunie 2018
Bulgaria/Nisipurile de Aur, vara 2018. Oferte speciale hoteluri 4*- 7 nopti cu intrare in data de 25 iunie 2018

Bulgaria/Nisipurile de Aur, vara 2018. Oferte speciale hoteluri 4*- 7 nopti cu intrare in data de 25 iunie 2018

  • Nisipurile de Aur, cea mai populara statiune de pe litoralul bulgaresc, isi are pe drept cuvint denumirea provenita de la finetea si frumusetea nisipului plajelor sale. Aflata la doar 15 km de Albena si circa 18 km de Varna, statiunea se desfasoara pe teritoriul parcului national “Nisipurile de Aur”, ingrijit cu multa atentie de ecologisti. 
    Este o statiune cu plaje alb-aurii şi mare albastră limpede. Staţiunea are o plajă este de 3,5 km. lung şi până la 100 m lăţime. Temperatura medie a aerului în vara este 27-30 grade, iar temperatura apei este de 25-28 grade. 

Tarife pentru 2 adulti cazati in camera dubla cu regimul de masa specificat, 7 nopti cu intrare in data de 25.06.2018. taxa de statiune este inclusa.

HOTEL ATLAS 4*

516 EURO / camera dubla cu Ultra All Inclusive la oferta „platesti 5, stai 7 nopti”

Localizare: la 350 m de plaja, in a treia linie de hoteluri. Facilitati: piscina exterioara si interioara, restaurant, lobby bar, bar la piscina, conexiune la internet – WIFI (in lobby). GRATUIT: accesul la piscine, sezlonguri si umbrele la piscine, club pentru copii.

HOTEL SOFIA 4*

518 EURO / camera dubla cu All Inclusive la oferta EB 31.12.2017

Localizare: hotelul se afla la 150 metri distanta fata de plaja Facilitati: hotelul Sofia dispune de piscina, piscina pentru copii, restaurant, bar, masaj, biliard, magazin, loc de joaca pentru copii, darts, sala de jocuri, seif, room service, birou de schimb valutar.

HOTEL SLAVEY 4*

505 EURO / camera dubla park view cu All Inclusive la oferta EB 28.02.2018

Localizare: in prima linie de hoteluri. Facilitati: piscina exterioara si interioara, lift, restaurant, bar, internet, salon de infrumusetare, parcare, seif, biliard, teren de sport multifunctional, fitness, sauna, masaj, jacuzzi GRATUIT: piscine, sezlonguri si umbrele la piscina.

 
HOTEL BERLIN GOLDEN BEACH 4*
611 EURO / camera dubla  cu All Inclusive la oferta EB 31.01.2018

Localizare: la 5 m de plaja, in prima linie de hoteluri. Facilitati: piscina exterioara si interioara, lift, restaurant, bar, spa & wellness, biliard, tenis de masa, bancomat, parcare. GRATUIT: accesul la piscine, sezlonguri si umbrele la piscine si pe plaja, conexiune la internet wifi, tenis de masa, animatie.

HOTEL PRIMASOL SUNLIGHT SUNRISE 4*

505 EURO / camera dubla park view cu All Inclusive la oferta EB 31.03.2018

Localizare: Localizat in partea centrala,acest hotel este inconjurat de copaci,se afla la doar 300 m de plaja. Centrul statiunii Golden Sands cu restaurante, baruri,se afla la doar cateva minute de mers pe jos de hotel. Hotelul dispune de receptie 24 de ore, schimb valutar, WI FI in zonele publice, restaurant, bar, centru fitness, spa, piscina exterioara si interioara.
 HOTEL ASTERA 4*

682 EURO / camera dubla cu Ultra All Inclusive la oferta „platesti 5, stai 7 nopti”

Localizare: la 150m de plaja, in prima linie de hoteluri. Facilitati: piscina exterioara si interioara, restaurant, animatie, centru SPA, centru de afaceri. GRATUIT: piscine, sezlonguri si umbrele la piscine si plaja.

Este unul dintre cele mai bine cotate hoteluri de pe litoralul bulgaresc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Contacteaza-ne acum