luni , 17 decembrie 2018
Breaking News
You are here: Home » Oferte speciale » Circuit Japonia – festivalul ciresilor in floare, primavara 2019
Circuit Japonia – festivalul ciresilor in floare, primavara 2019

Circuit Japonia – festivalul ciresilor in floare, primavara 2019

Osaka – Nara – Kyoto – Lacul Kawaguchi – Muntele Fuji – Hakone Tokyo – Nikko
Perioada: 07.04 – 18.04.2019
(12 zile/10 nopti)
_________________________________
Japonia, tinutul geishelor, al bonsailor sau al ceremonialului ceaiului, este o imbinare intre Occident si Orient, orasele sale adoptand multe elemente vestice si in acelasi pastrand putin din misterul civilizatiei stravechi japoneze.
Una dintre cele mai frumoase legende japoneze spune ca tara a fost creata de zei. Acestia au infipt o sabie in ocean, iar la scoaterea ei s-au format 4 picaturi care au devenit principalele insule: Honsu, Hokkaido, Kyushu si Shikoku.

PROGRAMUL CIRCUITULUI:
Ziua 1 (07.04): BUCURESTI – AMSTERDAM – OSAKA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 05:00 pentru imbarcare pe cursa KLM cu destinatia Tokyo. Decolare la ora 07:00. Sosire in Amsterdam la ora locala 09:00. Plecare spre Osaka la ora 14:40.
Ziua 2 (08.04): OSAKA
Aterizare pe aeroportul din Osaka la 08:45. Transfer in centrul celui de-al treilea oras ca marime din Japonia pentru
intalnirea cu ghidul local. Vom incepe cu vizitarea celui mai mare castel construit in Japonia, Osaka Castle. Continuam cu admirarea unei frumoase panorame din cladirea Umeda Sky, o realizare uimitoare a arhitecturii nipone moderne. Dupa tur, transfer la hotel Monterey le Frere 4*. Timp liber pentru odihna si acomodare cu fusul orar. Cina la restaurantul
hotelului.
Ziua 3 (09.04): OSAKA – HIROSHIMA (optional) – OSAKA
Mic dejun. Optional, va propunem excursie cu autocarul la Hiroshima. Plecam spre Miyajima, insula situata in apropierea orasului Hiroshima, spre care vom traversa cu feribotul. Excursia cuprinde vizita altarului Itsukushima, intrare la Muzeul Memorial al Pacii, admirarea Domului Bombei. Seara, revenim in Osaka pentru cazare. Pret informativ: 340 EURO/
persoana, minim 20 participanti. Excursia se achita in agentie.
Ziua 4 (10.04): OSAKA – NARA – KYOTO
Dupa micul dejun, ne vom indrepta catre Nara, cea mai veche capitala japoneza ce dateaza din secolul al VIII-lea. Aici vom vizita templul Todaiji, patrimoniu UNESCO, care adaposteste cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha. Vom continua cu vizita Altarului Kasuga cu cele 4 sali principale – trei dedicate razboinicilor civili si una stramosilor zeificati.
Vom petrece putin timp liber in parcul Nara sau parcul caprioarelor. Dupa amiaza, ajungem in Kyoto. La sosire vom face un tur panoramic, ce va cuprinde vizita urmatoarelor obiective: templul Kiyomizu-dera – dedicat zeitatii budiste cu 11 fete Kannon SI templul Kinkaku-ji (Pavilionul de Aur) – un templu invelit in frunze de aur, ce se oglindeste spectaculos in iazul din fata sa. Inainte de transferul spre hotel, vom avea ocazia sa participam la ceremonia ceaiului. Transfer la hotel New Miyako 4*.

Ziua 5 (11.04): KYOTO
Mic dejun. Astazi vom continua explorarea frumosului oras Kyoto individual sau cu insotitorul de grup. Va propunem o excursie optionala de o zi (cu autocarul si ghid local vorbitor de limba engleza) ce va incepe cu zona de est a orasului, cartierul cu cei mai multi ciresi, trecand pe Aleea Filosofiei, pe langa case vechi si temple linistite: Templul de Argint, Altarul Heian, parcul Okazaki. Continuam cu „o gura de aer proaspat” in peisajul natural de vis al cartierului vestic Arashiyama, unde vom combina istoria si religia templelor cu aerul mistic al padurilor de bambus si cu vioiciunea maimutelor japoneze. La final ne vom odihni privirile la fereastra trenuletului romantic al vaii Sagano (biletele de tren se rezerva in momentul achitarii excursiei optionale si se confirma in limita disponibilitatii. La ora 17:30 revenim la hotel.
Pret informativ: 90 EURO/ persoana, minim 20 platitori. Excursia se achita in agentie. La ora 19:00 va invitam la o cina traditionala la care va participa si dansa o Maiko – „fata dansatoare” (nume dat ucenicelor gheise).
Ziua 6 (12.04): OSAKA – ATAMI
Dupa micul dejun, vom vizita castelul Nijo – un fost palat rezidential
construit pentru shogunul Tokugawa Ieyasu. La finalul turului, apoi vom
avea ocazia sa exploram Gion-ul – cartierul vechi de distractii si gheise. La
ora 13:00 plecam cu trenul de mare viteza spre Atami, una dintre cele
mai populare zone de agrement, statiune situata pe malul Oceanului
Pacific. Important: Vom lua cu noi doar bagajele de mana deoarece
bagajele mari vor fi trimise cu un serviciu special de curierat direct la
Tokyo. Cazare la hotel Resorpia Atami 4* (sau similar) in camere tipic
japoneze (ryokan). Cina traditionala la restaurantul hotelului.
Ziua 7 (13.04): MUNTELE FUJI – HAKONE – TOKYO
Mic dejun. Ne indreptam spre muntele sfant al japonezilor, Fuji. Vom lua telecabina de la Togendai la Owakudani (Valea Marelui Clocot). In doar 10 minute, vom trece peste o vale cu stanci ascutite, cratere, vulcani noroiosi, cu jeturi de aburi iesind din crevase. Pe varf, la Owakudani, vom admira o cariera de extractie a sulfului si vom putea manca faimoasele oua negre. Ouale sunt normale, dar sunt fierte in apa termala si, din acest motiv, au coaja neagra. Nu ar trebui sa ratam acest deliciu, traditia spune ca ne vor prelungi viata cu 7 ani! Daca vremea permite, vom admira o spectaculoasa priveliste cu Fuji-san. Continuam apoi drumul spre Tokyo, unde vom ajunge in jurul orei 18:00. Cazare la hotel Tokyo Prince 3*. Seara, plimbare pietonala cu insotitorul de grup in zona Palatului Imperial.

Ziua 8 (14.04): TOKYO
Mic dejun. Astazi ne vom bucura de un tur panoramic al capitalei nipone (8 ore). Printre principalele obiective admiratese numara Templul Senso-ji cu a sa pagoda cu cinci niveluri in curtea careia se afla un cazan urias din bronz plin cu tamaie aprinsa, zona Palatului Imperial situat intr-un peisaj elegant cu iazuri si pini, altarul Meiji-Jingu, cel mai mare loc sfant din Tokyo care-l comemoreaza pe Imparatul Meiji, bulevardul Ginza – comparabil cu 5th Av. din New York. Vom admira apoi una dintre cele mai spectaculoase privelisti din Observatorul Metropolitan. De asemenea, vom face o croaziera de aproximativ o ora pe raul Sumida, prin districtul Asakusa, cel mai plin de culoare si de obiceiuri traditionale.
Dupa tur, vom reveni la hotel pentru o scurta pauza. La ora 19:00 transfer la un restaurant local pentru a servi o cina
traditionala. Transfer si cazare la hotel 3*.
Ziua 9 (15.04): TOKYO – KAMAKURA – YOKOHAMA (optional)
Mic dejun. Optional, va propunem o vizita in prima capitala sogunala a Japoniei, Kamakura, ale carei temple si gradini isi etaleaza frumusetea intre ocean si munte. Vom vizita 3 dintre ele, iar la intoarcere facem o scurta oprire la Yokohama, “Portul Viitorului”, pentru o panorama unica din – pe vremuri – cel mai inalt observator al Japoniei (si cel mai rapid lift).
Seara, revenim la hotel pentru cazare. Pret informativ: 120 EURO/ persoana, minim 20 participanti (ghid vorbitor de limba engleza, transport cu autocarul).
Ziua 10 (16.04): TOKYO – NIKKO – TOKYO
Mic dejun. Astazi vom face o excursie de o zi la Nikko (128km), unde vom vizita templul Toshogu, aici gasindu-se
mormantul shogunului Tokugawa Ieyasu (personaj foarte important in istoria Japoniei, cunoscut noua mai ales sub
numele de Toranaga din romanul Shogun de James Clavel). Pe drum, ne vom opri pe malul lacului Chuzenji-ko pentru a admira spectaculosul peisaj cu cascade si vom urca cu liftul deasupra cascadei Kegon (97m). Seara, revenim in Tokyo.
Cazare la hotel 3*.
Ziua 11 (17.04): TOKYO
Mic dejun. Astazi va bucurati de timp liber pentru a explora acest magnific oras. Puteti face o plimbare in gradina
Chinzan-so, considerata unul dintre cele mai frumoase locuri din Tokyo, o incantare si pentru amatorii de istorie; puteti explora Golden Gai, centrul istoric al orasului care pastreaza constuctii vechi de secole, o zona plina de artisti si muzicieni; pasionatii de electronice pot petrece timp in Piata Akihabara, cel mai potrivit loc pentru a descoperi noutatile din domeniu. Cazare la hotel 3*.

Ziua 12 (18.04): OSAKA – AMSTERDAM – BUCURESTI
Mic dejun. La ora 07:30 transfer la aeroportul din Tokyo pentru imbarcare pe zborul KLM cu destinatia Amsterdam.
Plecare la ora 10:30. Sosire la Amsterdam la 15:10 si decolare spre Bucuresti la 20:55. Aterizare la Bucuresti la 00:35 (in noaptea 18/19.04).

PRET/persoana: 3175EURO
(loc in camera dubla, taxe incluse)
Camera single: 3.850 EURO / persoana
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Tokyo si Osaka – Bucuresti cu compania KLM (schimbarea curselor la
Amsterdam);
• 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*: 5 nopti in Tokyo, 1 noapte in Atami, 2 nopti in Kyoto, 2
nopti in Osaka;
• 4 cine (zilele 2, 5, 6,8) – din care una cu spectacol si participarea unei Maiko;
• transport pe tot parcursul turului conform programului;
• tururi de oras cu ghid local in Tokyo, Kyoto si Osaka;
• excursii la Nikko si Nara cu autocar si ghid local;
• intrarile la obiectivele mentionate in program;
• insotitor roman de grup.
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari);

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iulie 2018. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.
NU SUNT INCLUSE:
• excursia optionala Kamakura-Yokohama: 120 EURO/ persoana – se achita in agentie. Pretul este valabil pentru
minim 20 platitori si se majoreaza in cazul unui grup mai mic;
• excursia optionala de o zi in Kyoto (autocar): 95 EURO/ persoana – se achita in agentie. Pretul este valabil pentru
minim 20 platitori si se majoreaza in cazul unui grup mai mic;
• excursia optionala la Hiroshima: 340 EURO/ persoana – se achita in agentie. Pretul este valabil pentru minim 20
platitori si se majoreaza in cazul unui grup mai mic;
• asigurarea medicala de calatorie;
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,
in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• orice servicii care nu sunt mentionate in program;
• bacsisuri pentru ghizi locali si soferi 45 EURO/persoana (se practica).
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
07.04: Bucuresti 07:00 – Amsterdam 09:00 / 14:40 – Osaka 08:45 (a doua zi, 08.04)
18.04 Tokyo 10:30 – Amsterdam 15:10 / 20:55 – Bucuresti 00:35

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 140 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Contacteaza-ne acum