joi , 21 februarie 2019
Breaking News
You are here: Home » Circuite » Autocar » Circuite cu autocarul in Grecia – sezonul 2018
Circuite cu autocarul in Grecia – sezonul 2018

Circuite cu autocarul in Grecia – sezonul 2018

Descarca circuit Creta – calatorie in Insula Zeilor

Descarca circuit Creta – istorie si gastronomie

Descarca circuit Legendele Olimpului – Circuit Grecia

Descarca circuit Peloponez – Mit si legenda

  • Avem pregatite cateva circuite intr-una dintre cele mai solicitate destinatii: Grecia, cunoscuta inca din anichitate si sub denumirea de Elada, este o tara situata in sud-estul Europei, in Peninsula Balcanica. Grecia are cea mai lunga coasta din bazinul Mediteranei si a 11-a ca lungime, detinand si un mare de insule (aproximativ 1.400, dintre care 227 sunt locuite). Optzeci la suta din teritoriul grec este format din munti, dintre care cel mai inalt este Muntele Olimp cu 2.917 m. 
  • Grecia are o clima mediteraneana cu veri calde si secetoase si ierni umede si reci. Partea nordica prezentand caracteristici continentale, cu veri calde, precipitatii mai multe si ierni mai reci. Plajele, insulele si arhitectura cladirilor sunt prinicipalele atractii turistice, numarul turistilor fiind de peste sapte milioane pe an. 
  • Grecia, statiuni agitate, peisaje stancoase, plaje ascunse, orase antice. Cine viziteaza o data Grecia, va ramane impresionat toata viata. Exista atata varietate aici, in care fiecare insula ofera un amestec de minunatii pe care nu se poate sa le ratezi. Însa frumusetile Greciei nu se datoreaza numai insulelor sale. Toata tara este un intins si prietenos litoral. De-a lungul fasiilor de pamant crestate, dintre Marea Egee si Marea Ionica, cele mai vechi civilizatii, timpuri legendare si obiceiuri puternic inradacinate in trecut, se intalnesc si convietuiesc cu tanarul mileniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Contacteaza-ne acum