miercuri , 16 ianuarie 2019
Breaking News
You are here: Home » Circuite » Autocar » Circuite cu autocarul in Turcia – sezonul 2018
Circuite cu autocarul in Turcia – sezonul 2018

Circuite cu autocarul in Turcia – sezonul 2018

Descarca circuit Turcia Misterioasa

Descarca circuit Istanbul-capitala savorilor și experientelor orientale

Descarca circuit Turcia – confruntarea civilizatiilor

Descarca circuit Turcia -palate imperiale si orase subterane

Turcia este locul de intalnire dintre lumi si culturi diferite. Republica Turca a luat fiinta in anul 1923 si se intinde pe doua continente. Partea europeana, mai mica, se numeste Tarkia , este situata in extremitatea nord-estica a Peninsulei Balcanice si se invecineaza cu Grecia si Bulgaria. Restul Turciei se afla pe teritoriul Asiei, se numeste Anatolia si se invecineaza cu Armenia, Azerbaidjan, Irak, Iran si Siria.
Turcia are iesire la patru mari, dintre care cea mai cautata de catre turisti este Marea Mediterana. Turcia mai este renumita si pentru baile sale si istoria sa bogata. 

Peisajele din Turcia sunt variate, de la campii fertile in nord-vest si sud-est la vai mari cu rauri in vest si munti inalti in est. In interiorul Asiatic, clima fluctueaza dramatic, cu ierni reci si pline de zapada si veri fierbinti si uscate. De-a lungul tarmului Marii Mediterane clima este mai putin dura, cu veri calde si ierni blande.
Locatia geografica unica a Turciei intre Europa si Asia a expus regiunea la diverse influente si a contribuit la evolutia sa istorica si culturala. Intr-adevar, Turcia a servit ca pod pentru mutarile oamenilor intre Asia si Europa de-a lungul istoriei. Turcia a folosit aceste influente diverse pentru a-si dezvolta propria identitate distinctive si o cultura bogat exprimata in arhitectura, arta, muzica si literature. Diversitatea ramane o marca a Turciei contemporane, in medul inconjurator, oameni si cultura. Credintele si practicile traditionale raman raspandite, in special in ariile rurale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Contacteaza-ne acum